KRIMIONLINE, KRIMI VIDEA, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Mladý opilec za volantem v Ostravě smetl čtyři auta

Rychlostí, která byla nad jejich možnosti, se hnali v sobotu o půl třetí ráno čtyři osmnáctiletí mladíci noční Ostravou-Mariánskými Horami. Řidič Peugeotu 206 nakonec ztratil kontrolu nad vozem a boural.


„Postupně se jejich vůz střetl se zaparkovanými vozy Škoda Fabia, Opel Vectra, Ford Escort a Škoda Octavia. Jeden z těchto vozů byl po nárazu odhozen a poškodil sloup trolejového vedení i vstupní dveře a zeď domu,“ popsala ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Jeden z mladíků se při nehodě zranil vážně. „Podle prvních informací se tři členové posádky zranili středně těžce, jeden vážně. Policisté při orientační dechové zkoušce řidiče naměřili více než 1,6 promile alkoholu,“ doplnila Holčáková.

Všichni čtyři mladíci skončili v péči lékařů. Nejvážněji zraněný mladík byl po příjezdu záchranky v bezvědomí. „Lékař u něj zjistil poranění hlavy a pravděpodobně také mozku. Muž byl přepraven na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě,“ přiblížil mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

Zbylí tři se záchranáři komunikovali, s vážnými poraněními je záchranná služba po ošetření transportovala do ostravských nemocnic.

Podle ní řidiči hrozí obvinění za ohrožení pod vlivem návykové látky a těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.


(Zdroj: Krimi Zprávy Ostrava)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín