KRIMIONLINE, KRIMI VIDEA, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Poctivý důchodce vrátil nalezenou peněženku. Bylo v ní 1000 eur

Jeden téměř až pohádkový příklad slušnosti se stal v neděli v Brně. Senior tam odevzdal strážníkům nalezenou peněženku. Nebyly v ní přitom žádné doklady, ale zato částka, která několikanásobně převyšuje důchod nálezce.


V přepočtu více než 24 tisíc korun zachránil v neděli dopoledne své sousedce osmasedmdesátiletý muž ze Žabovřesk. Ve sklepě bytového domu na náměstí Svornosti našel peněženku s téměř tisícem eur a bez dokladů.

„Přivolal proto hlídku městské policie, která nejprve ověřila, zda ztrátu někdo nahlásil. Protože se tak nestalo, zjistili strážníci pravděpodobnou majitelku, slovensky hovořící ženu, která ráno údajně zmateně pobíhala po domě, a pak odjela pryč,“ sdělil k případu mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Strážníkovi se podařilo s dotyčnou navázat kontakt a pozvat ji na služebnu. "Protože sedmatřicetiletá žena dokonale odpověděla na všechny dotazy strážníků, které se týkaly místa a okolností ztráty, které mohl znát pouze majitel, předali jí strážníci peněženku i s celým obsahem,“ dodal mluvčí strážníků.

Žena přitom nebyla náhodnou návštěvnicí domu. Nálezce i další sousedé ji znají, protože tam přechodně bydlí. Návrat ztracené částky ji zcela ohromil a téměř jí vehnal slzy do očí.


(Zdroj: Krimi Zprávy Brno)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

GUJDA JAROSLAV
* 23.9.1985 hledaný

HOUSKA VÁCLAV
* 22.3.1947 pohřešovaný

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

MAŇÁK MILAN
* 17.4.1983 hledaný

NGUYEN Van Huong ( NGUYEN VĂN HUONG )
*  hledaný

NGUYEN VĂN HUONG
* 18.4.1966 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín