KRIMIONLINE, KRIMI VIDEA, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Když nedostal cigaretu, bodnul muže do zad a utekl

Dosud neznámý výtržník pobodal v pátek večer na ulici v Karviné muže, který mu odmítl poskytnout cigaretu. Muž utrpěl vážné zranění a skončil v nemocnici. O dvacet minut později se pak udál další incident s nožem v jedné z karvinských zastaváren, nikdo tam ale naštěstí nebyl zraněn. Podle svědků by mohlo jít o téhož pachatele.


Jak informovala mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková, neznámý pachatel žádal po muži na ulici cigaretu. Když to dotyčný odmítl, nečekaně ho bodl nožem do zad.

„Muž byl převezen do karvinské nemocnice a poté do ostravské fakultní nemocnice. Jeho stav je stabilizovaný, ale doba léčení bude pravděpodobně delší než šest týdnů,“ doplnila Viačková.

Mluvčí rovněž potvrdila, že policie prověřuje možnou souvislost s dalším incidentem v nedaleké zastavárně, který se odehrál po necelé půl hodině. „Do zastavárny vešel muž, šermující s nožem v ruce. Nikoho ale nenapadl a po chvíli odešel,“ doplnila mluvčí.


(Zdroj: Krimi Zprávy Karviná)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

GUJDA JAROSLAV
* 23.9.1985 hledaný

HOUSKA VÁCLAV
* 22.3.1947 pohřešovaný

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

MAŇÁK MILAN
* 17.4.1983 hledaný

NGUYEN Van Huong ( NGUYEN VĂN HUONG )
*  hledaný

NGUYEN VĂN HUONG
* 18.4.1966 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín